Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

DoOdy Rap ♥

Ο Στέφανος Χριστοφόρου ή αλλιώς DoOdy είναι μόλις 19 χρονών και ασχολείται με την μουσική! Άρχισε να γράφει τραγούδια από 8 χρονών και κατάλαβε πως το ραπ τον εκφράζει καλύτερα!! Ο Αδερφός του είναι ο καταπληκτικός Κωνσταντίνος Χριστοφόρου όπου ήταν μέλος στο συγκρότημα One το 1999. Όμως από τον αδερφό του δεν είχε κάποια βοήθεια, αφού ο ίδιος το έμαθε πριν από 1μισή χρόνο.

Γύρω στα 13 του ο Στέφανος άρχισε να ραπάρει  για να μπορεί να εκφράζετε καλύτερα γιατί τα τραγούδια του δεν είναι τυχαία. Λέει αυτά που νιώθει, αυτά που ζει και αυτά που τον ενοχλούν μέσα σε αυτό τον κόσμο.  Μέχρι που άρχισε κιόλας να βάζει τα τραγούδια του στο YouTube αλλά και στο Facebook. Κανείς όμως δεν του έδινε σημασία παρόλα αυτά δεν τα παράτησε, απλά συνέχιζε και έλεγε «Εγώ θα συνεχίσω μέχρι κάποιος να με προσέξει».! Πλέον όμως, έχει εκατοντάδες θαυμάστριες και νέους που στηρίζουν τη δουλειά του.



**Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον Στέφανο Χριστοφόρου είναι όλα εδώ:





Διαβάστε την συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Down Town εδώ:  http://www.elita.com.cy/el-gr/people-sunantisis/1478/10053/stefanos-christoforou-o-kyprios-justin-bieber :)) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου